Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Вівторок, 10 липня 2018, 16:03

Михайло Цимбалюк: Міністерство інформаційної політики не виправдало очікувань українців

Михайло Цимбалюк

Міністерство інформаційної політики на чолі з Юрієм Стецем не виправдало очікувань українців, оскільки прикордонні регіони України продовжують отримувати інформацію з ворожої до нас країни. 

А правоохоронці так і не змогли провести жодного ефективного розслідування щодо фінансування українських ЗМІ особами з Російської Федерації або політиками-утікачами.

Про це у своєму блозі на сайті Zaxid.net написав голова Львівської обласної партійної організації ВО "Батьківщина" Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба місцевого партосередку.

Очільник "Батьківщини" Львівщини також звернув увагу на недосконалість Законопроекту №6688, який надає державним органам необмежені можливості щодо позасудового блокування інтернет-сайтів.

"Ініціатива, в умовах українсько-російської війни та посиленої пропаганди з боку країни-агресора, ніби, на перший погляд, необхідна й викликана потребою часу. Але з іншого – чи не будуть чиновники спекулювати законодавчими нормами, аби боротися з тими сайтами, які обґрунтовано критикують нинішню владу. І чи не стане це черговим важелем впливу або тиску на журналістів та свободу слова в Україні?" – зазначив Михайло Цимбалюк.

За словами політика, Україна належить до демократичного світу, а тому повинна гарантувати збереження свободи слова і надалі.

"Тим більше, коли ми бачимо спроби перед виборами вплинути на ЗМІ і на Інтернет з боку влади. Не потрібно робити поспішних кроків в ухваленні таких законодавчих документів, а чітко прописувати законні пункти, які дійсно сприятимуть боротьбі з кіберзлочинністю", – підсумував Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.