Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Музика

obolensky.blogspot.com

Середа, 3 жовтня 2012, 10:06

Юрій Башмет відкрив Молодіжну музичну академію у Львові

Всесвітньо відомий альтист Юрій Башмет відкрив Молодіжну музичну академію у Львові – своєму рідному місті.

 

«У Львові урочисто відкрита ІV Молодіжна музична академія під артистичним керівництвом всесвітньо відомого альтиста Юрія Башмета. Подію супроводжував концерт зіркових викладачів», – розповів ректор Львівської національної музичної академії Ігор Пилатюк.

Юрій Башмет і започаткував Молодіжну музичну академію країн СНД ще 2009 року і тепер переніс її до свого рідного міста. До цього заходи проекту відбувалися у Мінську.

Проект Юрія Башмета покликаний підвищувати рівень майстерності мролодих виконавців, він має на меті допомогти їм бути почутими.

Щороку в першій половині жовтня Юрій Башмет збирає слухачів на індивідуальні заняття у провідних європейських педагогів, майстер-класи, камерне музикування та спільні концерти. Під час проведення кожної Академії обдаровані студенти музичних вищих навчальних закладів з'їжджаються на тиждень, щоб взяти уроки у майстрів із Росії, Німеччини, Бельгії, Греції, Італії та Японії.

Джерело: Укрінформ

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.