Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міська рада

Четвер, 12 липня 2018, 16:35

Праворадикали заблокували сесійну залу міської ради

Львівська міська рада

Представники "Національного корпусу" увірвалися на засідання Львівської міськради, побили муніципалів та заблокували приміщення.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 12 липня, радикали увірвалися на сесію Львівської міської ради та заблокували залу засідань. Вимогою нацкорпусівців була відставка начальника міського управління охорони здоров'я Володимира Зуба. 

До того як праворадикали зірвали сесію депутати вислухали двох представників стоматологічної галузі, які вимагали виплатити їм зарплату. Після чого на засіданні оголосили перерву. 

Після обідньої перерви до сесійної зали зайшли декілька десятків молодиків із викриками: "Зуба геть!" чим спровокували бійку з "Муніципальною вартою". Коли радикали зайняли приміщення, секретар міськради Анатолій Забарило оголосив перерву і зібрав на нараду керівників депутатських фракцій.

Нагадаємо, що у Львові проходить реформа комунальної стоматології.

Також зазначимо, що у січні 2018 року лікарі з 3-ї стоматполіклініки вже висловлювали своє незадоволення Зубом та вимагали зняти його з посади.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.