Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт вул. Личаківської

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 16 липня 2018, 13:09

Вулицю Личаківську відкриють для транспорту на тиждень раніше

ремонт вул. Личаківської

Вулицю заплановано відкрити для проїзду транспорту у другій декаді серпня, а не у вересні.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, у другій декаді серпня планують повністю відкрити для проїзду вул. Личаківську, хоча ще до початку вересня триватимуть роботи з облаштування на цій вулиці трамвайної колії.

За його словами, станом на сьогодні тут триває останній етап капітального ремонту дороги. Зокрема, ремонтні роботи зосередженні на відрізку від вул. Долішньої до вул. Пасічної.

"15 липня відкрито для проїзду транспорту вул. Долішню. У другій декаді серпня плануємо повністю відкрити для проїзду вул. Личаківську. А з початку вересня буде відновлено проїзд трамваїв до вул. Пасічної", – наголосив Сергій Бабак.

Відтак, у зв’язку із відкриттям для проїзду транспорту вул. Долішньої, маршрут №39 повернувся на свою існуючу схему руху, яка було до об’їзду. Натомість рух усіх інших маршрутів, які курсують по вул. Личаківській, не змінився. 

Нагадаємо, що капітальний ремонт на Личаківській почався 25 березня 2017 року. Також раніше у міськраді повідомляли, що вулицю відкриють для проїзду з 1 вересня цього року.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.