Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Середа, 18 липня 2018, 14:27

На Львівщині за дрібне хуліганство затримали більше 180 підлітків

поліція

Також молодь звинувачували в курінні та вживанні алкогольних напоїв в публічних місцях.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Впродовж першого півріччя в області провели 619 профілактичних заходів "Діти вулиці", "Вокзал", під час яких виявили 60 дітей. З них 55 дітей забрали з вулиці, 5 – з сім’ї.

"59 дітей – мешканці Львівської області, одна із Закарпатської, яка потрапила у поле зору під час заходів. Щодо віку, 2 дітей – менше 6 років, 22 – віком від 6 до 14 років і 36 дітей віком від 14 до 18 років. Під час рейдів виявили 7 порушень продажу алкоголю дітям, попереджено 3 посадових осіб, окрім тгго, ініціювали до притягнення до відповідальності 5 осіб", – заявив начальник служби у справах дітей Львівської ОДА Володимир Лис.

У свою чергу начальник сектору ювенальної превенції ГУ Національної поліції у Львівській області Віктор Новачук доповнив, що впродовж першого півріччя 182 неповнолітніх притягнули до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство, куріння, вживання алкогольних напоїв.

"Упродовж 6 місяців склали 1225 адмінпротоколів за невиконання батьківських обов’язків. З початку року до нас надійшло 254 повідомлення про безвісти зниклих дітей, завдяки швидкому реагуванню усіх дітей знайшли", – зазначив Новачук.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.