Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Володимир Москаль

ФБ Луценка

Четвер, 19 липня 2018, 10:00

Сколівського Москаля знову зловили на хабарництві

Володимир Москаль

Міський голова Сколе Володимир Москаль отримав 68 тис грн хабара.

Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Міського голову Сколе Володимира Москаля затримали на хабарі у 68 тис грн. 

"В славному місті Сколе працює мером такий собі В. Москаль. Працює, хоча ще в березні 2018 засуджений на 6,5 років за хабар. Проте, апеляція все переноситься. І В. Москаль продовжує бути мером. Щоб не втратити навики вирішив цей Москаль знову взяти неправомірну вимогу на 68,7 тис грн", – написав Юрій Луценко.

Нагадаємо, у березні цього року суд визнав виннив Володимира Москаля в отриманні хабара у 18 тис грн та призначив покарання – 6,5 років ув’язнення з конфіскацією майна. Однак міський голова подав апеляцію.

Судове провадження триває вже кілька років. Москаля та юрисконсульта Сколівської міськради затримали на хабарі ще 10 серпня 2015 року. Ще восени 2015 року прокуратура Львівщини скерувала до суду кримінальне провадження щодо звинувачення Москаля у корупції. Тоді ж його ненадовго відсторонили від займаної посади, а суд обрав посадовцю запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із альтернативою сплати застави у розмірі 48 тис грн.

Однак у липні 2016 року строк відсторонення Москаля від виконання обов’язків міського голови, згідно з рішенням суду, закінчився і він повернувся на посаду мера міста.

Володимир Москаль з 1999 року до 2010 року був приватним підприємцем у сфері роздрібної торгівлі паливо-мастильними матеріалами, напоями та продуктами.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.