Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

Четвер, 19 липня 2018, 13:37

Львівські маршрутчики їдуть шукати кращої долі до Польщі

львівські маршрутки

Польські фірми пропонують зарплату до 24 тисяч.

Про це повідомляє Польське радіо.

Польські автомобільні компанії шукають як недосвідчених працівників на виробничі вакансії (операторів виробництва, монтерів, працівників відділу контролі якості), так і висококваліфікованих спеціалістів (керівників змін, керівників виробництва, техніків утримання руху), а також інженерів для центрів науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт.

"Навіть недосвідчений працівник з України в польській автомобілебудівній фірмі може заробити від 2,5 до 3,5 тис. злотих (від 17,5 до 24,5 тис. гривень) на місяць", – заявив президент Групи EWL (одна з найбільших компаній, яка легально працевлаштовує українців у Польщі) Анджей Коркус.

За його словами, починаючи з кінця 2016 року, Група EWL працевлаштувала в польських автомобілебудівних заводах 862 людини з України, 59% з яких – це довгострокові працівники, котрі мають дозволи на проживання та роботу.

Нагадаємо, що станом на жовтень 2017 року ЛКП "Львівелектротранс" не вистачало 131 водія через масовий виїзд людей цієї професії на заробітки в Польщу.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.