Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ТзОВ Lem Station

прес-служба ЛМР

Четвер, 19 липня 2018, 14:25

БППісти прокатали друзів Садового на банані

ТзОВ Lem Station

Депутати Львівської міської ради не дозволили ТзОВ "Lem station" інвестувати в реконструкцію найстарішого трамвайного депо Львова.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні на позачерговій сесії Львівської міської ради депутати не підтримали ухвалу "Про затвердження проекту інвестиційного договору щодо інвестиційного проекту "Реконструкція трамвайного депо з метою створення інноваційно-креативного простору", проекту договору оренди та надання ТОВ "Лем Стейшн" в оренду об’єкта інвестування, будівель, споруд та їх частин на вул. Д. Вітовського, 57 та вул. Братів Тимошенків, 4".

За відповідне рішення проголосували 26 депутатів.

Депутат міськради, голова фракії "Блок Петра Порошенка" Петро Адамик заявив про необхідність перенесення цієї ухвали на вересень. Також він пропонував, аби місто саме вклало у реконструкцію трамвайного депо гроші. За його інформацією, ТОВ "Lem station" готується брати комерційний кредит у банку для інвестування у цей проект.

Міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував цю інформацію:
"У світі немає жодного такого договору, який би гарантував 100% виконання. Є таке поняття як довіра. Я добре знаю цих людей, вони є відомі бізнесмени, я їм довіряю, вони мають позитивне реноме. Це Тарас Кицмей, співзасновник компанії "Soft Serve", ресторатор Марк Зархін, колишній директор ЛКП "Лев" Олег Мацех, люди з керівництва готелю "Леополіс"."

Нагадаємо, минулого тижня виконавчий комітет Львівської міської ради визначив  переможцем інвестиційного конкурсу на реалізацію інвестиційного проекту "Реконструкція трамвайного депо з метою створення інноваційно-креативного простору" товариство з обмеженою відповідальністю "Лем Стейшн".

Як повідомляли Варіанти раніще, ТзОВ "Лем Стейшн" було єдиним учасником конкурсу на створення інноваційно-креативного простору в трамвайному депо, що на вулиці Сахарова.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.