Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вулиця Січинського, 41

maps.google.com

Четвер, 19 липня 2018, 15:59

Львів отримає колишню землю облводгоспу

вулиця Січинського, 41

Львівському обласному управлінню водних ресурсів припинено право постійного користування земельною ділянкою у Сихівському районі.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки №728/0/5-18 від 17 липня.

Відповідно до документа, Львівському обласному управлінню водних ресурсів припинено право постійного користування земельною ділянкою площею 0,2435 га, що є у Львові на вул. Д. Січинського, 41, для реконструкції та обслуговування будівель і споруд (реконструкція лабораторного корпусу під гуртожиток для проживання сімей).

Львівське обласне управління водних ресурсів зобов'язане провести державну реєстрацію припинення права постійного користування цією земельною ділянкою. Її передано з державної власності до земель комунальної власності Львівської міської ради. Департамент архітектури та розвитку містобудування облдержадміністрації уповноважено від імені Львівської обласної державної адміністрації підписати акт приймання-передачі земельної ділянки державної власності у комунальну власність із Львівською міською радою. Львівській міській раді рекомендовано розглянути питання прийняття зазначеної земельної ділянки у комунальну власність та забезпечити вирішення питання про оформлення права користування земельною ділянкою за власником нерухомого майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.