Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонтні роботи

П'ятниця, 20 липня 2018, 13:19

Мешканцям трьох районів Львова вимкнули гарячу воду

ремонтні роботи

Гарячого водопостачання немає у Личаківському, Сихівському і Галицькому районах міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьгоодні ЛМКП «Львівтеплоенерго» тимчасово призупинив гаряче водопостачання до 6 будинків.

Зокрема, у Сихівському районі немає гарячої води у будинку на вул. Тернопільська, 8 через порив теплової мережі. Не подається гаряча вода до будинків на вул. Стрийська, 71а, 71б у зв’язку з ремонтом теплової мережі. Відновити подачу гарячої води планують сьогодні.

У Галицькому районі призупинено гаряче водопостачання до будинку на вул. Тарнавського, 106а у зв’язку з ремонтом теплової мережі. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують 20 липня.

У Личаківському районі призупинено подачу гарячої води до будинків на вул. Піскова, 9, Солодова, 10, у зв’язку з реконструкцією котельні на вул. Солодова, 6. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують 1 вересня.

Адміністрації ЛМКП «Львівтеплоенерго» ЛКП «Залізничнетеплоенерго» просять вибачити за тимчасові незручності спричинені проведенням необхідних ремонтних робіт.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.