Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Середа, 3 жовтня 2012, 17:18

Тарас Батенко оцінив свою честь та гідність в 50 тис. грн.

Кандидат у народні депутати у 123, Перемишлянському в.о. Тарас Батенко звернувся до Галицького районного суду Львова з позовом до інтернет-видання «Варіанти» і Остапа Грушки, автора статті «Благодійність державним коштом», в якому вимагає спростувати, на його думку, недостовірну інформацію про те, що він «тушка», а також про те, що він веде свою виборчу кампанію коштом державного бюджету.

 Батенко також вимагає у видання в якості компенсації за моральну шкоду 50 тис. грн.

Про це йдеться у позовній заяві Тараса Батенка, скерованій для ознайомлення редакції «Варіантів».

Головний редактор «Варіантів» Ірина Марушкіна, після ознайомлення з матеріалами судового позову, прокоментувала ситуацію:

«Шкода, що кар’єристські амбіції заважають Тарасу Батенкові визнати привселюдно правду і йому потрібен папірець із суду, щоб довести людям свою непричетність до діючої влади. Ми не отримували повідомлення про дату судового засідання, хотілось би, щоб воно відбулося якнайшвидше, адже після виборів навряд чи ще комусь треба буде доводити, ким насправді є Батенко».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.