Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

finmodeling.ru

Четвер, 4 жовтня 2012, 09:47

Казначейство не виконало платіжні доручення Львівської міськради майже на 4 млн. грн.

Державна казначейська служба України у Львівській області не виконало платіжні доручення за незахищеними статтями (школи, лікарні та ін.) на суму 3 883 400 грн.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Управління охорони здоров’я ЛМР за останні 10 днів не одержало 444 800 грн., з яких 370 тис. грн. потрібні на пальне для роботи станції швидкої допомоги. Управління освіти не отримало 240 900 грн. на підготовку до опалювального сезону, ЖКГ міста не має 929 600 грн. на поточний ремонт житлового фонду районів Львова, поточний ремонт доріг, озеленення», – зазначено у повідомленні.

Кошти також не надходять на управління соціального захисту, управління культури, заходи із фізкультурі, фінансову підтримку та інші видатки департаменту гуманітарної політики. Спецфонд бюджету розвитку ще не отримав на 1 673 300 грн., на дороги зіспецфонду не виділили 135 300 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.