Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

львівська поліція

Вівторок, 24 липня 2018, 16:45

Двоє львівських правоохоронців отримали 5 000 гривень від Садового

львівська поліція

Львівська міська рада виділила для них 10 000 грн матеріальної допомоги з бюджету міста.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №371 від 23 липня 2018 року.

Андрій Садовий розпорядився виділии з бюджету міста 10 000 грн для виплати одноразової матеріальної допомоги двом працівникам Головного управління Національної поліції у Львівській області.

"Надати з міського бюджету м. Львова одноразову матеріальну допомогу працівникам Головного управління Національної поліції у Львівській області у розмірі 5 000 грн кожному на загальну суму 10 000 грн", – йдеться у документі.

Кошти львівські правоохоронці отримають у межах Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львова.

Контроль за виконанням даного розпорядження покладено на заступника міського голови з гуманітарних питань Галину Слічну.

Нагадаємо, нещодавно 6 львівських поліцейських отримали  по 3 000 грн матеріальної допомоги, а у квітні цього року міськрада виділила 9 000 грн для працівникам Управління Служби безпеки України у Львівській області.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.