Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

отруєння

pravda.com.ua

Середа, 25 липня 2018, 15:32

За перше півріччя 2018 року у Львові більше 1 000 людей захворіли на гострі кишкові інфекції

отруєння

72% хворих – це діти до 17 років.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За 6 місяців 2018 року у Львові зареєстровано 1661 випадок захворювання на ГКІ, з них захворілих дітей до 17 років – 1196 випадків, що складає 72%, з найвищим показником у віковій групі 1-4 роки – 62%.

Також було зареєстровано 31 випадок харчових отруєнь, з них у 40% причиною було вживання неякісного дитячого харчування, у 40% – молочна продукція придбана на стихійних ринках та у 20% – домашня м'ясна кулінарія.

Нагадаємо, що 13 липня у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню та інфекційне відділення Пустомитівської центральної районної лікарні госпіталізували пацієнтів із діагнозом "харчова токсикоз-інфекція" та "гостра кишкова інфекція", які харчувались в закладі громадського харчування Tomash Kebab на вул. П. Куліша, 10 у Львові. За допомогою звернулося 30 осіб.

Також 7 липня у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню та інфекційне відділення Пустомитівської центральної районної лікарні госпіталізували пацієнтів із діагнозом "харчова токсикоз-інфекція" та "гостра кишкова інфекція", які харчувались в ресторані "Отаман", який знаходиться у селі Пасіки Пустомитівського району на вул. Мазепи, 120. За допомогою звернулося 7 людей.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.