Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

проекти

Понеділок, 30 липня 2018, 17:24

Пустомитівщина і Самбірщина лідирують за кількістю проектів ДФРР

проекти

Цьогоріч у області реалізують більше 70 інфраструктурних проектів. 

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За кошти державного фонду регіонального розвитку цьогоріч в області планують здійснити 74 інфраструктурні проекти, на що передбачено виділити 286,3 млн грн.

Як наголосили у департаменті економічної політики Львівської ОДА, найбільше проектів реалізують у Пустомитівському та Самбірському районах області, а з міст – у Львові та Дрогобичі.

Основними напрямками проектів є реконструкції навчальних, медичних закладів.

Нагадаємо, що у 2017 році було реалізовано близько 800 інвестиційних проектів регіонального розвитку у рамках Державного фонду регіонального розвитку на 3,5 млрд грн.

Цього року Львівська область подала 267 інвестиційних проектів, які фінансувалися з ДФРР, обсяг якого складає 166,6 млн грн для області. А нещодавно уряд додатково затвердив ще 288 проектів регіонального розвитку за майже 2 млрд грн. У переліку є 22 проекти з Львівщини вартістю 68,5 млн грн.

Найбільше проектів подав Пустомитівський район – 31, Жовківський – 27, Старосамбірський – 18, Самбірський – 24. Більшість поданих проектів від Львівщини, які оприлюднені на сайті міністерства, стосуються ремонту шкіл та народних домів, вуличного освітлення, дитячих майданчиків. 

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.