Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Винна гора

google.com.ua

Вівторок, 31 липня 2018, 16:32

Львівська фірма розробила недійсний проект реконструкції магазину у Винниках

вул. Винна гора

За порушення у проектній документації фірму оштрафували на 160 тис грн.

Про це повідомила прес-служба ДАБІ України.

Як встановили у ДАБІ, ТзОВ «Компанія ІМК» розробила проект реконструкції нежитлового приміщення в багатоквартирному житловому будинку під магазин непродовольчих товарів у Винниках на вул. Винна Гора, 10 з порушеннями та передала його замовнику робіт.

Зокрема, у проекті відсутнє інструментальне обстеження об’єкту, відсутні технічні умови, а також не враховані вимоги доступності для маломобільних груп населення.

За результатами перевірки, будінспектори наклали на фірму штраф у понад 160 тис грн та видали припис про усунення порушень. Замовнику будівництва отирмав припис про зупинення виконання будівельних робіт.

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, ТзОВ «Компанія ІМК» зареєстроване у Львові, власником фірми є Ігор Кузик. Вона займається джіяльністю у сфері архітектури та підготовчими роботами на будівельному майданчику.

Нагадаємо, раніше Варіанти дослідили, як у Львові процвітає будівельний бізнес та яким чином в історичній частині міста з'являються нові незаконні споруди.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.