Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

офіс компанії Абданк

відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області

Вівторок, 31 липня 2018, 14:08

Фірму Брезіцького лякали саморобним пристроєм

офіс компанії Абданк

Правоохоронці наразі не певні чи у знайденому сьогодні вранці біля офісу юридичної компанії "Абданк" пакеті була вибухівка.

Про це сьогодні на прес-конференції розповів начальник управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Сергій Гривняк, – повідомляє кореспондент Варіантів.

Правоохоронець прозвітував:

"Працювала службова собака, яка показала ймовірність того, що це вибухівка. Однак ми не можемо бути впевненими, що це була вибухівка. Тому ми використали спеціальний пристрій, яким знешкодили той предмет.  Це був саморобний, прямокутний предмет. Коли є хоч найменша ймовірність того, що це вибухівка ми застосовуємо такий пристрій. Люди спрацювали професійно.
Зараз працює слідчо-оперативна група, готується експертиза."

Нагадаємо, сьогодні орієнтовно о 10:30 поліція вивела людей з офісу відомого львівського юриста Назарія Брезіцького на вулиці Хімічній, 50. 

За інформацією правоохоронців, до них надійшла інформація про замінування приміщення.

Назарій  Брезіцький є головою ГО "Ідея міста", ведучим одноіменної радіопрогарми на одній з львівських FM-радіостанцій, керівником юридичної компанії "Абданк" (під її офісом знайшли підозрілий пакет) та президентом благодійного фонду "Справа Скарбека".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.