Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наш край

Прес-реліз,   Середа, 1 серпня 2018, 12:25

Затримка виплати пенсій – сигнал падіння економіки, – "Наш край"

Наш край

Минулого тижня сталася "несподіванка" із виплатами пенсій, яка свідчить про провал державної політики Уряду в економічній сфері.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації політичної партії "Наш край".

Сам Уряд списав все на "касові розриви" надходжень від єдиного соціального внеску", тобто списав все на нестачу коштів від платників ЄСВ. В авральному режимі урядовці ліквідували проблему, але все свідчить про те, що наявність так званих касових розривів може повторитись у майбутньому.

За словами голови виконкому Львівської обласної організації політичної партії "Наш край" Ореста Матвіїшина, затримка із виплатами пенсій – це не помилка окремих чиновників, а наслідок помилкової економічної політики Уряду.

Надходження від ЄСВ можуть бути стабільними та зростати тільки за умов зростання економіки, створення нових робочих місць та збільшення доходів громадян.

"Нинішня економічна модель, яку підтримує Уряд, – це рентна економіка на користь олігархів. Це безперспективно та шкідливо для країни. Україні потрібна економіка розвитку, а не економіка боргів та заощаджень на українцях. Тож ми закликаємо Уряд підтримувати національного виробника — це збільшить робочі місця та підвищить доходи українців", – заявив Орест Матвіїшин.

Також він наголосив, що держава має запровадити мита на імпортні промислові товари та на експорт української сировини, щоб стимулювати виробляти товари в Україні. Адже ми повинні захистити вітчизняного виробника.

"Тільки за умов розвитку економіки, зростання кількості робочих місць надходження ЄСВ та податків посилять спроможність держави гарантувати усі соціальні виплати, а також їх зростання", – підсумував Орест Матвіїшин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.