Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт дороги

loda.gov.ua

Четвер, 2 серпня 2018, 17:16

На Львівщині триває ремонт дороги до Шегині

ремонт дороги

Вартість ремонту дороги становить 2,5 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив начальник відділу експлуатаційного утримання автомобільних доріг та штучних споруд департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Микола Одиноцький, станом на сьогодні у області триває ремонт автомобільної дороги місцевого значення загального користування Шегині – Боляновичі.

Загальна протяжність дороги складає 15,2 км, з обласного бюджету на ці роботи, які виконує ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл", передбачено 2,5 млн грн.

"За них заплановано виконати роботи з розпушення дорожнього покриття, влаштування основ из ЩПС, вирівнюючого шару та верхнього шару асфальтобетону. Для подальшого проведення ремонтних робіт на сьогодні за рахунок коштів Шегинівської ОТГ проводяться роботи из виготовлення ПКД, щоб з’єднати села Шегині та Балич», – наголосив Микола Одиноцький.

Нагадаємо, з 1 січня 2018 року дороги місцевого значення передані у підпорядкування Львівської ОДА. У 2017 році на Львівщині відремонтували 600 км доріг, однак протяжність усіх доріг загального користування в області становить 8300 км. 

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.