Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

hombiz.ru

Четвер, 4 жовтня 2012, 14:17

Конференція Всесвітньої асоціації ветеринарних лікарів-угорців відбудеться у Львові цього тижня

У п’ятницю та суботу, 5-6 жовтня, Міжнародна науково-практична конференція Всесвітньої асоціації ветеринарних лікарів-угорців пройде у Львові у готелі «Супутник» (вул. Княгині Ольги, 116).

 

Про це повідомляє прес-служба Львівського національного університету ветеринарної академії імені С.З.Гжицького.

Всесвітня асоціація ветеринарних лікарів-угорців налічує понад 5 тис. учасників за фахом і національністю у цілому світі, і щороку проводить такі конференції у різних країнах світу.

«Україну і, зокрема, Львів обраний невипадково. Так склалось історично, що на теренах Львівщини проживає багато лікарів-угорців. Вони обміняються досвідом щодо нових вірусних інфекцій тварин, діагностики та нових засобів  лікування, які існують у різних країнах світу. А також, зважаючи на євроінтеграцію нашої країни, учасники конференції розглянуть ряд питань, що стосуються гармонізації національного законодавства щодо вимог якості та безпечності продовольчої сировини та харчових продуктів, правової діяльності харчової промисловості у Євросоюзі», – зазначено у повідомленні.

Конференція пройде за сприяння Управління сільського господарства Угорщини та Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.