Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Музика

Четвер, 4 жовтня 2012, 15:14

Ювілейний концерт Олега Криси відбудеться у Львові цієї п'ятниці

У п’ятницю, 5 жовтня, відомий скрипаль Олег Криса відіграє концерт на честь свого 70-річного ювілею та 50-річчя концертної діяльності у межах Міжнародного фестивалю сучасної музики «Контрасти».

Про це повідомляє прес-служба Львівської філармонії.

Олег Криса виступатиме на «Контрастах» разом зі своєю дружиною, піаністкою Тетяною Чекіною. Вони представлять концерт камерної музики, у програмі якого твори Людвіґа ван Бетховена, Йоганнеса Брамса, Євгена Станковича, Дмитра Шостаковича, Кароля Шимановскі та Моріса Равеля.

«Другий ювілейний концерт Олега Криси відбудеться у неділю, 7 жовтня. Скрипаль  виступить в дуеті зі своїм братом скрипалем Богданом Крисою та з трьома оркестрами, з якими він співпрацював тривалий час: Камерним оркестром «Академія», Академічним камерним оркестром «Віртуози Львова» та Академічним симфонічним оркестром Львівської філармонії», – зазначено у повідомленні.

Диригуватимуть Ігор Пилатюк, Володимир Сивохіп та Мирон Юсипович. Звучатимуть твори Вольфганга Амадея Моцарта, Йоганнеса Брамса. Вперше у Львові буде виконаний твір Альфреда Шнітке – Concerto Grosso No. 3 для двох скрипок, клавесина і струнних з присвятою Олегу Крисі. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.