Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

фальсифікована кава

lv.npu.gov.ua

Середа, 8 серпня 2018, 14:01

У Львові працював міні-завод із виготовлення фальсифікованої кави

фальсифікована кава

Каву продавали переважно на ринках, у невеликих крамничках міста, а також –через інтернет.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці викрили міні-завод із виготовлення фальсифікованої кави, який облаштував львів'янин на 2-поверсі власного будинку, потрапити до якого можна було лише за допомогою ліфту.

Як встановили правоохоронці, потужність міні-заводу сягала близько 1000 пачок кави на добу, а продавали її на ринках, у магазинах міста й через інтернет.

Під час обшуків поліцейські вилучили обладнання для виробництва та пакування кави, понад 19 000 упаковок готової до реалізації продукції, майже 100 кілограмів сировини, паперову тару, а також 17 000 гривень, виручених від незаконної діяльності.

Станом на сьогодні Залізничний районний суд Львова визнав винним організатора незаконного виробництва за ч.1 ст.229 (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару).

Йому призначене покарання у вигляді штрафу в розмірі 1 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 25 500 гривень.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.