Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

mixnews.lv

Четвер, 4 жовтня 2012, 18:24

У жовтні у Львові відбудуться дні Латвії

Дні Латвії пройдуть у Львові наступного тижня, а основні святкування відбудуться 11-12 жовтня.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, 11 жовтня відбудеться відкриття фотовиставки «Латвія з висоти пташиного польоту» та «Погляд на Латвію фотохудожника Василя Пилип’юка».

12 жовтня у Національному музеї Андрея Шептицького відкриється виставка ляльок-мотанок з фрагментами латвійського національного костюму, концерт фольклорної музики Валдіса Муктупавелса. У заході візьме участь екс-президент Латвії Ґунтіс Улманіс. А у листопаді у Львівській галереї мистецтв покажуть латвійський фільм «Захисники Риги».

Повна програма святкувань

З 18 вересня –

виставка робіт Йохана Крістофа Броце (1742-1823) «Малюнки Лівонського краю» з колекції Академічної бібліотеки Латвійського Університету. Місце: Академічна бібліотека ЛНУ ім. І. Франка

11 жовтня

17.00 – відкриття фотовиставки «Латвія з висоти пташиного польоту» та «Погляд на Латвію фотохудожника Василя Пилипюка». Місце: Львів. Галерея Василя Пилипюка (за участю екс-президента Латвії Ґунтіса Улманіса).

12 жовтня

10.00–18.00 – 12-й Міжнародний економічний форум «Стратегії. Інвестиції. Співпраця» (За участю екс-президента Латвії Ґунтіса Улманіса).

15.00 – лекція депутата Сейму ЛР, академіка ЛАН Яніни Курсіте у ЛНУ ім.І.Франка. Тема: «Європейська інтеграція: досвід Латвії».

17.00 – відкриття виставки ляльок-мотанок з фрагментами латвійського національного костюму та вишивки латвійських орнаментів народних майстринь зі Львова Галини Швець та Мар’яни Венцик. Привітання почесних гостей святкування Днів Латвії у Львові від Громадянського об’єднання «Європейська громадянська співпраця» та студії авторського одягу «Дарія Приймак». Місце: Львівський національний музей ім.А.Шептицького. Концерт фольклорної музики Валдіса Муктупавелса (за участю екс-президента Латвії Ґунтіса Улманіса).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.