Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

підпільна АЗС

ДФс

Середа, 15 серпня 2018, 15:17

До боротьби з нелегальними АЗС у Львові міськрада підключить СБУ

підпільна АЗС

Львівська міськрада скерувала листи-запрошення на засідання виконавчого комітету.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема на виконком запросили прокурора Львівської області, начальнику ГУ Національної поліції у Львівській області, начальнику Служби Безпеки України у Львівській області та начальнику Державної екологічної інспекції у Львівській області.

"Ситуація з незаконною торгівлею паливно-мастильними матеріалами у м. Львові набуває критичного характеру. За інформацією, наявною у Львівській міській раді, на території міста Львова функціонують несанкціоновані пункти торгівлі паливно-мастильними матеріалами, власники яких не лише порушують вимоги щодо їх облаштування та функціонування, а й не сплачують відповідні податки та акцизні збори", – ідеться в листі.

Нагадаємо, цього року ДФС Львівщини проводила операцію "Акциз-2018", під час якої виявляла нелегальні АЗС. У червні стало відомо про 20 нелегальних АЗС у Львові. Тоді ж Львівська міська рада зверталася у правоохоронні органи, ДСНС і перевіряла цільове використання земельних ділянок, де розміщені такі заправні пункти, щодо фактів нелегальної торгівлі паливно-мастильними матеріалами та зрідженим природним газом.

Також голова облдерджадміністрації Олег Синютка наприкінці липня доручив  ДФС та іншим контролюючим органам перевірити до 20 серпня наявність сумнівних автозаправних станцій у області.

У липні-серпні кілька таких АЗС у Львові закрили.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.