Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

П'ятниця, 5 жовтня 2012, 14:43

Міліція шукала в штабі Котеляк компромат на Батенка (фото)

Кандидат в народні депутати від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» у 123 Перемишлянському  в.о. Лідія Котеляк повідомила «Варіантам», що обшук у її виборчому штабі у Львові міліція проводила на перевірку заяви її суперника у виборчій кампанії кандидата-самовисуванця Тараса Батенка.

Тарас Батенко вже вдруге упродовж виборчої кампанії звернувся до міліції із заявами, в яких стверджується, що Лідія Котеляк причетна до виготовлення і розповсюдження у 123 виборчому окрузі так званого «чорного піару» про нього.

«Вперше у заяві Батенка до Пустомитівського райвідділу міліції йшлося про те, що нібито я особисто на власній машині розвожу по селах листівки, зміст яких компрометує Батенка. Цього ж разу Батенко, як я зрозуміла зі слів правоохоронців, звинувачував мене в тому, що саме у моєму виборчому штабі зберігаються листівки та інші матеріалами, котрі на його переконання, порочать його честь та гідність», - розповіла Лідія Котеляк «Варіантам».

Лідія Котеляк висловила припущення, що Батенко насправді остаточно зрозумів, що після того, як «Батьківщина» і УДАР домовилися про узгодженого кандидата, йому не перемогти на виборах, а відтак почав панікував.

«Ви не уявляєте, що відбувається зараз в окрузі. Всі машини в ночі доглядаються на предмет друкованих матеріалів, які можуть скомпрометувати Батенка», - стверджує Котеляк.

«Насправді всі ці дії Батенка я трактую як психологічний тиск на мене. Він хоче вибити мене з ритму, алже я провожу щодня 5-6 зустрічей з виборцями. І зараз я перебуваю у Новому Роздолі, працюю. Батенкові не вдасться мене залякати», – стверджує Котеляк.    

Нагадаємо. сьогодні голова ЛОО КВУ Оксана Дащаківська повідомила, що в штабі Лідії Котеляк відбувається обшук. 

IMG 5691

IMG 5724IMG 5711IMG 5718IMG 5721

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.