Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 21 серпня 2018, 18:15

21 серпня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 21 серпня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що нещодавно розробники популярної стрімінгової платформи Twitch відключили "застарілу" функціональність Twitch Messages, а тепер виявили, що відключення супроводжувалося помилкою – невеликий відсоток повідомлень потрапив не в ті архіви, внаслідок цього деякі користувачі, що викачали свої повідомлення, могли виявити в архіві одне або кілька чужих повідомлень.

Розробники підкреслюють, що проблема поширювалася тільки на Twitch Messages, але не торкнулася повідомлення Twitch Whisper. 

Також українці шукали інформацію, що сьогодні мусульмани відзначають одне з головних ісламських свят Курбан-Байрам або свято жертвоприношення. Курбан-Байрам святкують протягом 5 днів. В 2018 році свято почнеться ввечері 21 серпня, а завершиться 25 серпня. В ісламських країнах воно є офіційним вихідним днем.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.