Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лісоруби з Львівщини

прес-служба Львівської облради

Вівторок, 21 серпня 2018, 14:48

Лісоруби з Львівщини валитимуть ліс олімпійським принципом

лісоруби з Львівщини

Львівщину на змаганнях представлятимуть лісоруби з Радехівщини і Сколівщини.

Про це повідомила прес-служба Львівського обласного управління лісового і мисливського господарства.

30 серпня на базі державного підприємства "Тетерівське лісове господарство" (Київська область) відбудеться 21-й Всеукраїнський конкурс-змагання вальників лісу та 10-й Всеукраїнський конкурс професійної майстерності "Кращий оператор гідроманіпулятора-2018".

У цьому році в змаганнях вальників лісу візьмуть участь 27 команд, серед яких і команда Львівщини. Її представлятимуть переможці обласних змагань: працівник ДП "Радехівське ЛМГ" Володимир Кухта і працівник ДП "Сколівське ЛГ" Василь Рибак.

У конкурсі професійної майстерності операторів гідроманіпулятора, що проходитиме паралельно, візьмуть участь 12 осіб.

Вальники змагатимуться у п'яти конкурсних змаганнях: заміні пилкового ланцюга бензопили, комбінованому і точному розпилюванні колод, обрізуванні гілок та звалюванні дерев.

У змаганнях візьмуть участь: заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів Володимир Бондар, Голова Товариства лісівників України Юрій Марчук, керівництво Київської облдержадміністрації, фахівці лісової галузі, представники органів місцевої влади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.