Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ATП-1

atp1.lviv.ua

Середа, 22 серпня 2018, 18:09

Львівському комунальному перевізнику шиють кримінальну справу

ATП-1

У правоохоронців є питання до роботи паливних модулів на території АТП-1.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

10 серпня відкрито кримінальні провадження щодо двох комунальних перевізників – "Львівелектротранс" та ЛК "АТП-1".

"Чергова провокація чи небажання, щоб місто Львів розвивалось? Так, а не інакше можна прокоментувати ті події, які в останні дні відбуваються у Львові з боку правоохоронних органів. За дивним збігом обставин в один день – 10 серпня – відкрито два кримінальні провадження щодо двох комунальних перевізників міста – ЛКП "Львівелектротранс" та "АТП-1".

Коли місто ставить перед правоохоронцями питання, чому досі працюють нелегальні АЗС, які продають неякісне паливо і не поповнюють податками бюджет міста, а працюють на тіньову економіку, — чітких відповідей отримати не можемо.

Натомість, коли комунальний перевізник готується отримати 150 нових автобусів, які значно покращать ситуацію на ринку міських перевезень, у правоохоронців є питання до роботи паливних модулів на території АТП-1. І це при тому, що закупівля проводилась у системі Prozorro, і дає можливість суттєво зекономити комунальному перевізнику на закупівлі палива. Перевага не лише в серйозній економії коштів, а у якісному контролі – на території АТП-1 встановлені відеокамери, всі ці речі чітко фіксуються. АТП-1 має всі дозволи, всі документи. Кому кортить заблокувати роботу комунального перевізника напередодні отримання нових автобусів?

Вірю в здоровий глузд і верховенство права", – прокоментував дії правоохорнців міський голова Львова Андрій Садовий.

Зазначимо, прокуратура відкрила кримінальне провадження щодо службової недбалості посадовців міськради і ЛКП "Львівелектротранс" при закупівлі трамваїв з Берліна. Технічні характеристики трамваїв не відповідають існуючим у Львові маршрутним лініям та платформам зупинок.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.