Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

liga.net

Субота, 6 жовтня 2012, 09:08

Вбивцю охоронців з "Каравану" підозрюють у скоєнні ще 17 вбивств – ЗМІ

Правоохоронці перевіряють причетність підозрюваного в розстрілі охоронців "Каравану" Ярослава Мазурка до вбивства 17 інших людей у Києві та Київській області упродовж останніх кількох років.

Нагадаємо, 5 жовтня міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко заявив, що вбивцею охоронців супермаркету "Караван" у Києві є уродженець Львівської області 1974 року народження Ярослав Мазурук, який раніше працював у приватних охоронних структурах.

"Ця людина працювала в приватних охоронних структурах, займалася спортом, має звання кандидата в майстри спорту з боксу", – сказав Захарченко. 

26 вересня вдень охоронець ТРЦ "Караван" зауважив, що один з відвідувачів викрав товар, після чого останньому було запропоновано проїйти в кімнату охорони. Там зловмисник відкрив вогонь, убивши на місці трьох охоронців, четвертого важко поранив, а потім сховався.

Джерело: Ліга

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.