Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

transkarpatia.net

Субота, 6 жовтня 2012, 13:15

Москаль скаржитиметься Захарченку і Пшонці через підкуп Батенком виборців

Народний депутат України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Геннадій Москаль планує скаржитись в правоохоронні органи через факти підкупу виборців кандидатом-самовисуванцем у 123 в.о. (Перемишляни), директором філії "Магістральні нафтопроводи "Дружба" ПАТ "Укртранснафта" Тарасом Батенком.

Про це він повідомив на прес-конференції у Львові сьогодні, 6 жовтня.

За словами Москаля, за два дні перебування на Львівщині в межах виборчої кампанії Об’єднаної опозиції, він відвідав Новояворівський район, Жовкву, Дубляни, Миколаїв і Новий Розділ, де і отримав інформацію про підкуп виборців.

«Люди вказують на керівника нафтопроводу «Дружба». Він пише, що він єдиний патріотичний кандидат – на всіх бігбордах в обнімочку з Левком Лук’яненком. За нього пропаганду веде церква, голови сільських рад, бюджетники і тому подібне, тому що він всім допомагає, всім роздає гроші», – відповів Москаль на прохання назвати конкретизувати факти підкупу.

Також він додав, що має великі сумніви, чи співпрацюватиме Батенко з опозиціними силами в парламенті у разі, якщо стане народним депутатом. 

За словами Москаля, після повернення до Києва, він вже в понеділка планує звернутись до міністра внутрішніх справ та генерального прокурора, аби вони зробили відповідні висновки по цих фактах.

«Кримінальну статтю про підкуп виборців ще ніхто не відміняв», – зазначив Москаль.

Нагадаємо, кандидат у народні депутати у 123 в.о. (Перемишляни) Тарас Батенко подав в суд на інтернет-видання «Варіанти» та на автора статті «Благодійність державним коштом» Остапа Грушку, вимагаючи спростування інформації, що він веде свою виборчу кампанію державним коштом і обвинувачень в тому, що він – «тушка». 

Також після заяви Тараса Батенка міліція провела обшук у виборчому штабі його суперниці в окурзі – кандидата від ВО «Батьківщина» Лідії Котеляк. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.