Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Тимків

Вівторок, 28 серпня 2018, 13:23

Укроборонпром звільнив директора Львівського бронетанкового заводу

Роман Тимків

Державний концерн достроково розірвав контракт з Романом Тимківим.

Про це повідомила прес-служба державного концерну "Укроборонпром".

Відповідний наказ сьогодні підписав Генеральний директором ДК "Укроборонпром" Павло Букін.

"Романом Тимківим під час керівництва підприємством були допущені неефективні рішення, які призвели до несвоєчасного ремонту військової техніки. У зв'язку з цим, ДП "Львівський бронетанковий завод" рішенням суду зобов’язано сплатити на користь замовника штрафні санкції.  

Згідно з умовами контракту, укладеного з Романом Тимківим як керівником підприємства, він відповідає за якісне виконання замовлень, недотримання цього є підставою для дострокового розірвання трудових відносин", – йдеться у заяві державного концерну.

Зазначимо, що влітку 2017 року Роман Тимків на підставі ухвали слідчого судді був відсторонений від виконання обов’язків директора "Львівського бронетанкового заводу", що, у відповідності до норм законодавства, унеможливило його звільнення до закінчення строку дії відсторонення.

Його відсторонили у 2017 році після того, як НАБУ затримало керівництво заводу за підозрою у корупційних діях. Роман Тимків заперечив звинувачення НАБУ щодо розкрадання 28 млн грн державних коштів.

У червні 2018 року Міноборони України виграло у судовій справі проти Львівського бронетанкового заводу. У липні справу скерували до суду, – Тимківа можуть позбавити волі на 12 років з втратою права обіймати відповідні посади та з конфіскацією майна.

Додамо, що сьогодні частина колективу бронетанкового заводу зібралась  на прохідній аби не допустити повернення Тимківа до виконання обо'язків.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.