Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

найпопулярніше українське авто

drom.ua

Вівторок, 28 серпня 2018, 14:10

МВС відкрили відомості про першу реєстрацію авто

найпопулярніше українське авто

Сервісний центр МВС оприлюднив відкриті дані про реєстрацію транспортних засобів.

Про це повідомила прес-служба Кабінету Міністрів України.

На основі відкритих даних Єдиного державного реєстру МВС стосовно зареєстрованих автівок та їх власників створено он-лайн сервіс про першу реєстрацію авто, що надає змогу самостійно отримати інформацію про автомобільний ринок.

Уперше транспортний засіб потрапляє в даний реєстр після придбання та реєстрації власником у територіальному сервісному центрі МВС. Далі в реєстрі відображаються всі зміни, що відбуваються з автомобілем: зміна власника, номерного знаку, здійснення переобладнання тощо. Сервіс на основі відкритих даних не містить конфіденційної інформації, але при цьому надає можливість ознайомитися з технічними характеристиками зареєстрованих авто.

Завдяки сервісу можна порівнювати дані щодо реєстрації транспортних засобів за регіоном, датою випуску, маркою, моделлю, об'ємом двигуна, типом палива та кольором.

Найбільш популярними моделями автомобілей серед українців виявились: Deawoo Lanos, Volkswagen Transporter та Renault Kangoo.

 

Інформацію про реєстр автомобілів ви можете знайти тут

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.