Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ярослав Дубневич

Прес-реліз,   Вівторок, 28 серпня 2018, 14:32

Львівські волонтери повернулися зі 40-ї поїздки на передову

Ярослав Дубневич

Волонтери Народної Самооборони Львівщини здійснили сорокову поїздку на передову.

Львівські волонтери привезли захисникам на передову запасні частини до автомобілів, засоби гігієни, іменні передачі, домашні вареники, а також листи від дітей. Військовослужбовці Новокалинівської бригади армійської авіації (12-та окрема бригада армійської авіації) отримали окремий подарунок – спеціалізований мікроавтобус.

Львів'яни зустрічалися не лише зі своїми земляками, які несуть нелегку бойову службу, але й з місцевим волонтерами. Як розповіли мешканки Старобільська пані Олена та пані Ольга, вони з перших днів війни надають допомогу нашим воїнам та відстоюють все українське на рідній землі.

"Нам не легко це давалось на перших порах, відчувався вплив російської пропаганди. Та нині переважна більшість мешканців Луганщини вже зрозуміли, хто насправді розв'язав цю війну, і кого та що боронить українська армія. А це вже великий прогрес" – зазначила пані Олена.

"Попри постійні обстріли нам своє робити" – пише про черговий приїзд львівських волонтерів відомий волонтер з Луганщини Юрій Шибков на своїй сторінці в Фейсбуці.

Мікроавтобус для виконання службових завдань новокалинівська бригада армійської авіації отримала від народного депутата Ярослава Дубневича, який вже традиційно долучився до поїздки львівських волонтерів. Командир частини Олександр Новіков зазначив, що бригада якраз потребувала такого автомобіля. "Цей мікроавтобус не лише, при потребі доставлятиме військовослужбовців до шпиталів, а й допомагатиме виконувати оперативні завдання" – наголосив він.

"Ми допомагали, допомагаємо і будемо допомагати завжди нашому українському війську. Бо українська армія і український народ єдині. Саме волонтерський рух є свідченням цьому. Ми всі прагнемо, щоб наше військо стало максимально модернізованим, максимально підготовленим дати відсіч ворогу і звільнити увесь український край. А це і український Донбас, і український Крим" – наголосив Ярослав Дубневич.

Нагадаємо, що це вже 15-та одиниця автомобільної техніки, яку нардепи Богдан та Ярослав Дубневичі передали за останні півтора року українським захисникам на передову.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.