Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

фотовиставка

прес-служба ЛОДА

Вівторок, 28 серпня 2018, 15:26

У школах Львівщини експонуватимуть фотовиставку на історичну тематику

фотовиставка

Зараз фотовиставку "Галицька Армія у боротьбі за незалежність України" можна оглянути у Львівській обласній державній адміністрації.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні з нагоди 100-річчя від проголошення Західноукраїнської Народної Республіки, представили  науково-популярну фотовиставку "Галицька Армія у боротьбі за Незалежність України".  Виставка складається з 11 стендів, що детально розкривають сторінки історіїї збройних сил Української Галицької Армії. Як підкреслив один з організаторів, аспірант НАН українозавства Михайло Галущак, на стендах зображені архівні фото, карти та фото реконструкції боїв УГА.

Журналіст Марко Сімкін представив свій альманах, присвячений подіям того часу,виданий за підтримки Львівської обласної державної адміністрації. У книзі розкривається державотворчий характер армії.  До редколегії  увійшли історики Тарас Кузь, Олег Павлишин, та працівники Національного музею імені А. Шептицького.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.