Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Президент

court.investigator.org.ua

Субота, 6 жовтня 2012, 13:57

Закон, який знімає обмеження кількості операторів лотерей в Україні набув чинності сьогодні

Сьогодні, 6 жовтня, набув чинності закон «Про державні лотереї в Україні», який знімає обмеження кількості операторів лотерей в Україні

 

Нова редакція закону з урахуванням поправок Президента знімає обмеження кількості операторів лотерей, на відміну від попередньої,  яка визначала, що таких операторів в Україні може бути 5 з представництвами в областях.

Відмінені також створення дорадчо-консультативного органу і проведення конкурсного відбору операторів. Діяльність у даній сфері, поширення та проведення лотерей через Інтернет здійснюватиметься у межах безстрокової безкоштовної ліцензії.

Для цього оператор повинен мати постійно діючі відокремлені підрозділи в кожному населеному пункті з чисельністю понад 500 тис. чоловік, не менше 5 тис. пунктів розповсюдження і стільки ж терміналів електронної системи прийняття ставок. Останні повинні бути у власності оператора. Крім того, капітал повинен становити не менше 120 млн грн.

Джерело: РБК-Україна

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.