Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Прикордонниця

Вівторок, 28 серпня 2018, 16:20

Українські прикордонники вимагають підняти зарплати

Прикордонниця

Державна прикордонна служба звернулася до Кабміну з проханням підвищити мінімальну зарплату прикордонників на 30% з жовтня цього року.

Про це повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

Адміністрація Держприкордонслужби звернулася до Кабінету Міністрів України та інших  центральних органів виконавчої влади з проханням знайти можливість для збільшення з жовтня мінімального рівня грошового утримання для прикордонників.

"У 2014 році, з початком російської агресії мінімальне грошове утримання прикордонника становило близько 1400 гривень. Зараз ми говоримо про більш низький рівень у 8000 гривень, але і цього в сучасних умовах вже недостатньо", – зазначив керівник прикордонного відомства Петро Цигікал.

Також він додав, що прикордонники так само як і Збройні сили України, Національна гвардія та інші правоохоронні органи виконують завдання з відновлення територіальної цілісності держави. 

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.