Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Військові

uaonline.com.ua

Субота, 6 жовтня 2012, 13:58

За допомогою СБУ влада сьогодні намагається контролювати виборчий процес – Москаль

Служба безпеки України сьогодні є інструментом, за допомогою якого влада намагається слідкувати за опозиціонерами і, таким чином, здійснювати вплив на виборчий процес.

Про це сьогодні, 6 жовтня, на прес-конференції у Львові розповів народний депутат України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Геннадій Москаль.

Він навів приклад – коли СБУ завела оперативно-розшукову справу на керівника виборчого штабу Об’єднаної опозиції у Хмельницій області.

«В межах оперативно-розшукової справи контролюються весь опозиційний процес, адже тоді можна вести зовнішнє спостереження, знімати з мобільних і стаціонарних телефонів та інших каналів зв’язку всю інформацію, проникати негласно у помешкання, проникати негласно в офіс, робити люстрацію всієї кореспонденції – електронної пошти, смс», – розповів Москаль.

Він зазначив, що багато підрозділів у структурі СБУ потребують скорочення, оскільки є непотрібними та не виконують своїх функцій.

«Ця служба себе вичерпала повністю, показників абсолютно нема. Сьогодні все спрямовано на політичний зиск, на боротьбу з тими, хто по-іншому думає», – зазначив Москаль. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.