Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

wartime.org.ua

Субота, 6 жовтня 2012, 14:10

Об’єднана опозиція «Батьківщина» заявляє, що Батнеко "замаскований провладний кандидат"

Львівський регіональний виборчий штаб Об’єднаної опозиції ВО "Батьківщина" поширив офіційну заяву, у якій назвав кандидата-самовисуванця по 123 виборчому округу Тараса Батенка "замаскованим провладним кандидатом".

 

Зокрема, як заявляють у штабі Об’єднаної опозиції ВО "Батьківщина", останнім часом посилюється тиск "замаскованих" провладних кандидатів на виборчі кампанії представників Об’єднаної опозиції. Особливо тривожним є останній факт – коли 5 жовтня у штабі кандидата в народні депутати України у 123 в.о. Ліди Котеляк міліція здійснювала безпідставний несанкційований обшук.

Обшук міліція проводила на перевірку заяви її суперника у виборчій кампанії кандидата-самовисуванця Тараса Батенка. Самовисуванець стверджує, що Лідія Котеляк причетна до виготовлення і розповсюдження у 123 виборчому окрузі так званого "чорного піару" про нього.

Як наголошують у штабі об’єднаної опозиції, такі дії з боку самовисуванця Батенка відбуваються вже не вперше, днями він написав заяву до Перемишлянського райвідділу міліції, де йдеться про те, що нібито Ліда Котеляк особисто на власній машині розвозить по селах листівки, зміст яких компрометує Батенка. Цього ж разу Батенко звинувачує опозиційного кандидата, що саме у її виборчому штабі зберігаються листівки та інші матеріалами, котрі на його переконання, зачіпають його честь та гідність.

Нагадаємо, як повідомили учора "Варіанти", міліція проводила у львівському виборчому штабі кандидата в народні депутати від Об’єднаної опозиції "Батьківщина" у 123 Перемишлянському в.о. Лідія Котеляк обшук на перевірку заяви її суперника у виборчій кампанії кандидата-самовисуванця Тараса Батенка.

Крім цього, 5 жовтня у Миколаєві Львівської області, який входить у межі 123 в.о., працівники міліції виявили та вилучили в агітаторів Лідії Котеляк близько 1 700 примірників газет з політичною агітацією. Лідія Котеляк розповіла, що насправді ці 1700 примірників газети «Народна правда» були підкинуті в машину її агітаторів людьми, які працюють на кандата-самовисуванця Тараса Батенка.

"Люди Батенка весь час стежать за нашими агітаторами і нашими машинами. Вчора, коли машина під’їхала до штабу у Миколаєві 8 братчиків Батенка налетіли на агітаторів, погрожували пістолетом. В цей момент вони підкинули в машину оці пачки газет "Народна правда" без вихідних даних. За 10 хвилин в нашому офісі вже була міліція, міліція також миттєво з’явилася у нашому штабі у Львові", – розповіла Л. Котеляк у коментарі "Варіантам".

Дещо раніше, Тарас Батенко звернувся до суду з позовною заявою про захист своєї честі та гідності й вимагає від видання сплатити 50 тис. грн. за публікацію на сайті "Варіанти" статті "Благодійність державним коштом", у якій йдеться про те, що Батенко належить до числа кандидатів-самовисуванців, так званих "тушок", які ще до початку виборів написали в Адміністрації Президента заяву на вступ у фракцію Партії регіонів у разі свого проходження до парламенту, а також, що "Державний чиновник і псевдоопозиціонер Тарас Батенко створив собі імідж благодійника коштом держави".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.