Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Віктор Морозов

Четвер, 30 серпня 2018, 17:07

Віктор Морозов став членом ПЕН-клубу

Віктор Морозов

До українського представництва організації увійшло 8 нових членів.

Про це йдеться на офіційній Facebook-сторінці Українського центру ПЕН-клубу.

Львівський перекладач і музикант Віктор Морозов став одним з восьми нових членів організації. Крім до нього стали новими членами письменниця, правозахисниця, громадська діячка, телеведуча Лариса Денисенко, письмениця та есеїстка Таня Малярчук, есеїст, перекладач, літературний критик Олександр Бойченко, письменниця, журналістка і культурна менеджерка Анастасія Левкова, письменниця, перекладачка та літературознавиця Оксана Луцищина, публіцист, письменник і журналіст Віталій Портников і російська журналістка, критикиня, перекладачка української літератури в Росії Єлєна Марінічєва.

Додамо, що трік Львів став першим містом України, що приймало Конгрес Міжнародного ПЕН-клубу.

Довідка

ПЕН-клуб (International PEN, PEN Club) — міжнародна неурядова організація, що об'єднує професійних письменників, редакторів і перекладачів. Вона акцентує увагу на ролі літератури в розвитку взаєморозуміння і світової культури; бореться за свободу слова та права людини.

ПЕН-клуб є неполітичною, недержавною організацією, яка перебуває в формальних консультаційних зв'язках з ЮНЕСКО і має спеціальний консультативний статус в Економічній і Соціальній Раді ООН.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.