Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

квиток на поїзд

narodna-pravda.ua

П'ятниця, 31 серпня 2018, 16:30

Восени в Україні подешевшають поїздки потягами далекого сполучення

квиток на поїзд

1 вересня вступає в дію коефіцієнт індексації 1,02 до тарифів на перевезення пасажирів у внутрішньому сполученні за календарними періодами.

Про це повідомляє прес-служба Укразалізниці.

У державному підприємстві роз'яснюють:

"Наприклад, вартість проїзду 31 серпня за маршрутом Київ-Львів у вагоні купе поїзда № 141 коштує 347,92 грн, а на наступну п’ятницю аналогічний квиток коштуватиме 333,92 грн. У вагоні купе поїзда № 29 Київ-Ужгород коштує 728,19 грн, а буде коштувати 696,39 грн. Діятиме цей коефіцієнт до кінця місяця, після чого буде введено ще нижчий коефіцієнт – 0,93."

У період з 1 червня по 31 серпня діяв календарний період з коефіцієнтом 1,07.

Наказом № 184 Міністерства інфраструктури України від 20 квітня 2018 року визначено 13 різних календарних періодів, які впливають на вартість проїзду. Також на ціну квитка впливає і день тижня, у який пасажир розпочинає подорож.

Коефіцієнти вартості проїзду стосуються всіх категорій вагонів, крім приміських поїздів. Ознайомитися з ними можна детально за посиланням.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.