Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   П'ятниця, 31 серпня 2018, 18:28

Реформу МВС провели, а довіри від суспільства досі нема, – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Потреба у реформуванні органів внутрішніх справ була нагальною щонайменше впродовж останніх десяти років.

Голова Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина», генерал-лейтенант міліції Михайло Цимбалюк під час круглого столу в «Укрінформі» зазначив, що потреба у реформуванні органів внутрішніх справ була нагальною щонайменше впродовж останніх десяти років, про це повідомляє прес-служба обласного партосередку.

За словами політика, структура МВС є доволі складною ділянкою суспільного життя країни, аби її кардинально змінювати, необдумано реформувати.

«В Україні реформування у сфері МВС відбулося хаотично, поспіхом і більше скидалося на «показуху» для міжнародних кредиторів та партнерів, а не на реальні перспективні зміни. Бо погодьтеся – за три місяці навчити молоду людину бути якісним патрульним поліцейським майже нереально», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Очільник «Батьківщини» на Львівщині наголосив, що рівень довіри українського народу до правоохоронців з кожним місяцем знижується.

«Українці вже побачили той «професіоналізм» нової поліції на практиці і зараз їм доводиться здебільшого самостійно вирішувати свої проблеми, покладаючись на власну дипломатію та силу. Псевдореформатори з Грузії зробили з нової поліції лише гарну обкладинку, але не наповнили її змістом, вони змінили в правоохоронних органах людей, залишивши стару систему, не створивши міцного стержня для змін», – зауважив головний «батьківщинівець» Львівщини.

На думку Михайла Цимбалюка, нині потрібно визнати, що реформа МВС в Україні не відбулася. А тому потрібно якомога швидше створити реальний план проведення змін у галузі з конкретними пропозиціями та «дедлайнами», аби суспільство знало як, хто і скільки часу це буде реалізовувати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.