Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

роман іванців

Вівторок, 4 вересня 2018, 10:44

Іванців став президентом у Львівських баскетболістів

роман іванців

Депутат Львівської міської ради Роман Іванців став новим президентом Федерації баскетболу Львівщини.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Колишнім президентом Федерації баскетболу Львівщини був Зеновій Курса, якого обрали 15-го грудня 2016 року. Подавши у відставку, він запропонував кандидатуру Романа Іванціва. Усі члени Федерації баскетболу Львівщини підтримали його кандидатуру одноголосно.

Під час позачергової звітно-виборчої конференції також обрано новий склад керівних органів. Віце-президентом федерації баскетболу Львівщини став Зеновій Курса. На посаді віце-президента також залишився працювати Роман Городечний. Ігор Савицький тепер почесний президент обласної федерації баскетболу, а президент міської федерації – Дмитро Крамар.

Окрім цього, відтепер ревізійну комісію Федерації баскетболу Львівщини очолюватиме Андрій Калічак замість Василя Свідрика.

Додамо, депутат Львівської міської ради (фракція "Громадянська позиція") Роман Іванців – керуючий партнер ТОВ "Юридична компанія "АйЕмПартнерс", з 2000 до 2015 року працював на посадах юриста та заступника директора у цій фірмі.

До міськради на виборах у 2015 році пройшов у ЛМР в складі партії Громадянська позиція.

Зазначимо, що у 2016 році Іванців задекларував 1,6 млн грн доходу та 3,2 млн грн готівки.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.