Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівське сміття

Вівторок, 4 вересня 2018, 13:04

Посадовців Самбірської міськради судитимуть через львівське сміття

львівське сміття

Самбірська міськрада завищувала обсяги отриманого сміття зі Львова та здійснювала махінації при закупівлі спецтехніки.

Про це повідомляють "Наші гроші. Львів".

Ще у квітні поліція Львівщини відкрила кримінальне провадження щодо чиновників Самбірської міської ради, яких підозрюють у завищенні обсягів сміття, переданого на утилізацію, та придбання спецтехніки.

Зокрема, чиновники, змовившись із комунальним підприємством "Об’єднане", з 2017 року подавали до департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА документи, у яких вони завищували обсяги прийнятого сміття зі Львова.

Також під час придбання самоскиду для міста, чиновинки міськради і керівництво КП "Об’єднане" узгодили з майбутнім продавцем марку та технічні характеристики цієї техніки, що гарантувало йому перемогу.

Нагаадємо, Львівська ОДА вивозить сміття зі Львова з кінця червня 2017 року. Протягом цього року міська рада має виділити Львівській ОДА 300 млн грн на львівське сміття, у 2019 році – 150 млн грн.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.