Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

fakty.ictv.ua

Понеділок, 8 жовтня 2012, 12:37

Невідомі пошкодили 64 біл-борди опозиційного кандидата Котеляк у Миколаєві

У місті Миколаєві Львівської області цими вихідними було пошкоджено 64 агітаційні біл-борди  кандидата в народні депутати від об’єднаної опозиції  «Батьківщина»  по 123, Перемишлянському виборчому округу Лідії Котеляк.

 

Про це повідомив сьогодні на прес-конференції довірена особа кандидата в народні депутати Котеляк Андрій Гергерт.

«Вночі 64 біл-борди Лідії Котеляк були здерті, облиті фарбою», - сказав Гергерт.

Гергерт повідомив, що знищені були не лише біл-борди, а практично вся візуальна реклама кандидата Котеляк.

Довірена особа також повідомила деталі інциденту, що стався 5 жовтня у Миколаєві між працівниками виборчого штабу Лідії Котеляк, з одного боку,  та людьми зі штабу Тараса  Батенка, з іншого.

«Ми привезли свою агітаційну продукцію зранку в п’ятницю, яка роздається в наших агітаційних наметах біля штабу. Коли зупинився наш автомобіль, нас блокує дві машини, одна перекриває з однієї сторони, друга - ззаду. З неї виходять 9 чоловік - з однієї машини 5 чоловік, з іншої  - 4, кидаються до машини, починають витягати наших людей з автомобіля з криками, погрозами та нецензурними словами. Це був розбійницький напад, наші люди не зрозуміли, що відбувається. Міліція через 5 хвилин арештувала всіх  і завезла до райвідділу, куди потім приїхав Тарас Батенко зі своїми людьми».

Гергерт також розповів, що за інформацією, яка надходить до штабу Котеляк,  агітатори  Тараса Батенка отримують 500 гривень в день за те, що розповсюджують про Лідію Котеляк неправдиву інформацію, ніби вона є кандидатом від «Партії Регіонів».

Нагадаємо, Львівський регіональний виборчий штаб Об’єднаної опозиції "Батьківщина" поширив офіційну заяву, у якій назвав самовисуванця Тараса Батенка "замаскованим провладним кандидатом".

5 жовтня міліція провела обшук в штабі кандидата в нардепи Лідії Котеляк у Львові, намагаючись знайти компромат на Батенка, але після тригодинного обшуку ніякого «чорного піару» не виявили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.