Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Оксі Банк

Середа, 5 вересня 2018, 11:33

Оксі Банк надасть кредити учасникам Операції Об'єднаних Сил

Оксі Банк

Оксі Банк надасть кредити українським військовим на створення власного бізнесу.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА. 

На Львівщині триває конкурс інвестиційних проектів для підтримки підприємницької ініціативи учасників операції Об'єднаних сил. Відтак, підприємці-учасники ООС можуть отримати з обласного бюджету відшкодовування частини відсоткової ставки за кредитами, отриманими у банках та кредитних спілках, які уклали генеральні угоди про співробітництво з департаментом економічної політики Львівської ОДА.

Максимальна сума кредиту – 300 тис грн терміном на 3 роки. Розмір часткового відшкодування відсоткової ставки складає 14% річних.

Нагадаємо, що 1 березня у межах реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області 11 банків та департамент економічної політики Львівської ОДА підписали угоди про співробітництво.

Зокрема до угоди долучилися:  "ОКСІ БАНК", Банк "Львів", АТ "Ощадбанк", "Укргазбанк", "Кредобанк", "ОТП Банк", "Піреус Банк МКБ", "Ідея Банк", "Діамантбанк", "Міжнародний Інвестиційний Банк" та "ПриватБанк".

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.