Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

нелегали

lv.npu.gov.ua

Середа, 5 вересня 2018, 11:45

У Львові затримали трьох бангладешських нелегалів

нелегали

Чоловіки намагалися потрапити на територію Євросоюзу.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Учора, 4 вересня, у Львові правоохоронці викрили групу нелегальних мігрантів: трьох громадян Народної Республіки Бангладеш.

Поліцейські встановили, що іноземці у мікроавтобусі «Мерседес Спринтер» прямували з Києва на один з митних переходів, де планували перетнути кордон та потрапити на територію Євросоюзу. Двоє громадян України, уродженці Азербайджану доставили їх до Львова. Також встановлено, що на територію України група нелегально потрапила з Росії.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до семи років з конфіскацією транспортних засобів або інших засобів вчинення злочину, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такої.

Іноземців передали працівникам Державної міграційної служби України. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини скоєння злочину.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.