Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

ukrgazeta.com

Понеділок, 8 жовтня 2012, 16:43

Невідомі намагалися спалити міський штаб Партії регіонів на вул. Антоновича у Львові (ВІДЕО)

У ніч із 5 на 6 жовтня невідомі намагалися спалити міський штаб Партії регіонів на вул. Антоновича у Львові.

Про це повідомляє прес-служба ЛОО «Партія регіонів».

Пошкоджене одне вікно повністю та частина другого, майно в середині не постраждало. На місце одразу ж прибули міліція та представники СБУ.

Подаємо текст офіційної заяви голови ЛОО «Партії регіонів» народного депутата Петра Писарчука.

«Партія регіонів закликає всі політичні сили до єднання проти політичного екстремізму.

Підпалом наших партійних офісів вже нікого не здивуєш. Це відбувається періодично, особливо напередодні виборів. Шкода, що ні тоді, коли ми були опозицією, ні тепер, коли нас називають «провладною» партією жоден такий факт не був достатньо розслідуваний, а дикунство не було покараним.

Можливо, хтось і порадіє з думкою: «Отак Вам і треба, кляті регіонали». Даремно. З підпалів партійних офісів розпочинають свій прихід до влади фашизм і диктатура, що завжди минають, але залишають після себе мільйони невинних жертв.

Не такі вже і великі матеріальні збитки, понесені цим підпалом, тай офіс відремонтуємо. Але що робити з людськими душами?

Лікуватися нам всім потрібно негайно від агресії, нетерпимості, бо можемо переступити цю межу, що надовго закриє нам ворота до цивілізованого, європейського шляху розвитку.

Ось про що мали би пам’ятати натхненники цих молодих хлопців, що жбурляли суміш не тільки в партійний офіс, нехтуючи тим, що поруч живуть і працюють звичайні люди та підприємці.

Всім нам, хто сьогодні опонує один одному, треба опам’ятатися і не дати розгорітися пожежі, в якій не вціліє жоден з нас, а постраждає український народ.

Ось чому обласний осередок Партії регіонів закликає всі політичні сили до єднання проти політичного екстремізму. Ми сподіваємося, що і правоохоронна система на кінець розпочне переслідування тих, хто за будь-яку ціну намагається посіяти страх і безлад в державі.

Як би не біснувалися наші опоненти, в України і її народу прекрасне майбутнє, і Партія регіонів докладе максимум зусиль для цього».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.