Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

spokusa-book.blogspot.com

Понеділок, 8 жовтня 2012, 18:17

Азаров пропонує встановити народний пам'ятник Богдану Ступці в Києві

Прем’єр-міністр України Микола Азаров пропонує ініціює встановлення у Києві пам’ятника видатному українському актору театру і кіно, Герою України, лауреату Шевченківської премії Богдану Ступці або за державні кошти, або за рахунок народних грошей.

 

Про це повідомляє департамент інформації та комунікаційз громадськістю секретаріату КМУ.

«Я багато років знав Богдана Сильвестровича, ми з ним часто спілкувалися. Він був актором, який міг створити будь-який образ – це рідкісний талант. Він був геніальним актором. Нам необхідно вжити заходів з увічнення пам'яті Богдана Ступки», – зазначив Микола Азаров.

Найкращим місцем для пам'ятника є територія біля Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де багато років працював Богдан Ступка, вважає прем’єр-міністр.

«Його можна поставити як за гроші державного бюджету, так і за рахунок народних коштів. Народний пам'ятник більш цінний. Коли держава виділяє гроші - це одне, а коли народ збирає, хто по 5 гривень, хто по 100, хто по 10 тисяч гривень – це буде найкраща дань пам'яті нашому великому акторові, - відзначив Глава Уряду. - Якщо люди нас підтримають, то я готовий взяти на себе зобов’язання курувати такий фонд», – говорить Азаров. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.