Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 11 вересня 2018, 12:21

Поліція затримала розбійників, які впродовж дня тероризували Львівщину

затримання

4 чоловіків за ранок встигли здійснити 2 збройних напади: в Малехові та Судовій Вишні.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вранці до Жовківського відділення поліції надійшло повідомлення про розбійний напад. Двоє невідомих проникли до будинку жителя села Малехів. Погрожуючи пістолетом, нападники зв'язали 43-річного власника помешкання.

Після цього заволоділи двома хутровими шубами, пістолетом із гумовими кулями "ПМ-РФ", золотими прикрасами вагою майже 50 грамів, 200 доларами США. Забрали  нападники навіть пляшку коштовного лікеру. Загалом зловмисники завдали господарю матеріальних збитків на 170 тисяч гривень. 

Невдовзі інформація про напад надійшла і до чергової частини Мостиського відділення поліції. Цього разу троє невідомих у масках зі зброєю ввірвалися до будинку 41-річної жительки міста Судова Вишня. Зловмисники нанесли жінці кілька ударів по голові і, погрожуючи пістолетом, заволоділи 3,4 тисячами доларів США. Також у  потерпілої відібрали мобільний телефон та зняли з неї золоті сережки. 

Повідомлення про злочинну групу розійшлося миттєво по всім підрозділам львівської поліції. Зокрема,  її отримали працівники Львівського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ. В результаті вжитих заходів оперативники УДВБ НПУ вийшли на розбійників та встановили їхні особи. 

Причетними до розбоїв виявилися четверо жителів Львівської області, які в минулому були судимі за крадіжки, грабежі та розбійні напади. При огляді у затриманих виявлено та вилучено зброю, електрошокер, рукавички та грошові кошти.  

Наразі фігуранти групи затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Найближчим часом їм буде оголошено підозру та обрано запобіжний захід. 

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.