Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Вівторок, 11 вересня 2018, 13:01

20 вересня депутати Львівської міськради зберуться на чергову сесію

Львівська міськрада

Серед основних питань – проблеми із сміттям у місті, будівництво паркінгів і проектування сміттєпереробного комплексу.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрій Садового № 466 від 7 вересня 2018 року.

Андрій Садовий прийняв рішення про проведення першої сесії Львівської міськради після літніх канікул, яка відбудеться 20 вересня.

"Скликати 15 сесію Львівської міської ради 7 скликання 20 вересня 2018 року о 10-й годині у сесійному залі міської ради", – йдеться у розпорядженні.

У документі вказано, на ще дві наступні сесії міськради заплановано на 18 жовтня і 8 листопада 2018 року.

Серед питань, які розглядатимуть депутати, – внесення змін до міського бюджету Львова на 2018 рік, надання в оренду і продаж комунального майна, проведення незалежного аудиту комунальних підприємств, будівництво підземних і наземних паркінгів, роботи з рекультивації Грибовицького сміттєзвалища та плани на 2018 рік, проектування сміттєпереробного комплексу у місті, впровадження концепції сортування сміття.

Також у порядок денний сесії включені звіти директорки департаменту гуманітарної політики міськради Галини Слічної про стан протипожежної безпеки у навчальних закладах Львова та заступника директора департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради Андрія Білого про впровадження автоматизованої системи оплати проїзду у громадському транспорті.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.